Sheraton Sopot na tegoroczną sylwestrową celebrację przygotował dwie fantastyczne propozycje, obie obiecujące niezapomniane przeżycia.
Pierwszą z nich jest stylowy, elegancki bal w magicznych przestrzeniach Baltic Panoramy i Marco Polo. Piękne dekoracje sal i jedyny w swoim rodzaju widok na sopockie molo i Zatokę Gdańską to pierwsze, ale zdecydowanie nie ostatnie przyjemności tego wieczoru. Szef kuchni, Marek Soczewka, zaplanował wyjątkowe menu, które przeniesie gości w kulinarną podróż po smakach kuchni orientalnej, śródziemnomorskiej i polskiej.
Menu obejmuje bogate bufety, stacje z owocami morza, live cooking oraz wykwintne desery rozpływające się w ustach. Podwędzana polędwica z jelenia z konfiturą z jeżyn i olejem kminkowym, ośmiornica z sałatką z mango, świeżego ogórka i grzybów shimeji, jagnięcina pieczona z suszonymi owocami i świeżą mięta czy miecznik w sosie szafranowym z karmelizowanym agrestem to tylko niektóre dania bogatego menu. W wir tańca porwą gości Dj Bartez oraz wokalistka Martyna Gogołkiewicz, a uśmiech utrwali fotobudka. Impreza potrwa do 4 nad ranem.
Druga opcja proponowana przez hotel, jest dedykowana dla wszystkich osób, które chcą spędzić sylwestrowy wieczór w bardziej kameralnej atmosferze. Dla nich świętowanie nowego roku odbywać się będzie w postaci śródziemnomorskiej kolacji w Restauracji Wave z akompaniamentem saksofonisty Krzysztofa Dudka. Goście będą mieli okazję delektować się bufetem pełnym włoskich i hiszpańskich specjałów, korzystać z live cooking i cieszyć się gorącą atmosferą. Kolacja rozpocznie się o godzinie 18:00 i potrwa do 23:00.
Niezależnie w jakim stylu powitasz Nowy Rok, czy będziesz bawić się na szampańskim balu w wielkim stylu czy też świętować na klimatycznej kolacji przy dźwiękach saksofonu - Sheraton Sopot obiecuje niezapomniany Sylwester pełen smaku, muzyki i magii.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz