Zamknij

Jedyny taki sylwester w Sopocie! Poczuj się jak VIP z restauracją M15

10:30, 27.11.2023 .
Skomentuj Fot. materiały prasowe Fot. materiały prasowe

Poczuj się jak prawdziwy VIP, baw się w kameralnym gronie i przywitaj Nowy Rok w wyjątkowym miejscu! Plaża, morze, molo i rozgwieżdżone niebo to otoczenie pięknie urządzonego lokalu M15.

Gości witamy suto zastawionym stołem i gorącymi przebojami ostatnich dekad. Wieczór rozpoczynamy welcome drinkiem i wykwintną 3-daniową kolację serwowaną. (Do wyboru menu tradycyjne i wegańskie - o swoim wyborze poinformuj nas mailowo: [email protected]). Przez całą noc dostępny jest bogaty bufet i doskonale zaopatrzony bar. W cenie nielimitowane napoje bezalkoholowe oraz butelka wina lub wódki na parę. O dobrą zabawę zadba DJ a o komfort Gości miła i zaangażowana obsługa. Czekamy na Was! Bawimy się od 20.30 do 3.00!

Kolacja serwowana

Przystawka

Polędwica wołowa marynowana w wiśniówce z grzybami marynowanymi, majonezem szczypiorkowym i olejem z pestek dyni

Zupa

Consome z pieczonej kaczki z wytrawnym naleśnikiem tymiankowym

Danie główne

Polędwica z dorsza z kuskuksem izraelskim, pieczonymi warzywami orzechami prażonymi i sosem ziołowym

Menu wegańskie

Przystawka

Tacos z kalarepy z boczniakiem, słonecznikiem prażonym i olejem bazyliowym

Zupa

Consome z pieczonych warzyw z kapustą pak choy

Danie główne

Pieczeń z buraka z kuskusem izraelskim, pieczonymi warzywami i sosem demi glass

Bufet zimny

Pieczone warzywa z cieciorką i jabłkiem z sosem limonkowym
Tortilla z humusem i warzywami z sosem teryaki
Carpaccio z kalarepy z dresingiem i orzechami
Krewetki marynowane z salsą owocową
Śledź matias z wakame, imbirem marynowanym z sosem limonkowym
Ceviche z halibuta z ogórkiem po koreańsku
Pastrami wołowe z konfiturą z cebuli czerwonej
Polędwiczka wieprzowa marynowana z sosem kaparowym
Terrine z królika z ziołami
Rolada z perliczki z pistacjami i sosem jeżynowym
Suszona pierś kaczki z chrustem ziemniaczanym i sosem z rokitnika
Mix sałat z grillowanymi kalmarami, konfiturą pomidorową, papryką pieczoną, tapenadą z oliwek, grzankami, ziarnami konopi i sosem ziołowym
Sałatka z soczewicy z marynowanymi warzywami i oliwą truflową
Selekcja pikli i marynat
Sosy i dresingi
Pieczywo własnego wypieku

Bufet ciepły

Zupa

Francuska zupa cebulowa z grzankami

Dania główne

Halibut pieczony z tapenadą oliwkową z duszonymi porami
Pieczona kaczka z jabłkami z sosem wiśniowym
Wołowina po burgundzku z grzybami
Raugot z brukwi z pieczoną szalotką, prażonymi migdałami
Pieczone ziemniaki z ziołami
Warzywa zielone z emulsją szałwiową

Bufet slodki

Panna cotta z sosem malinowym
Mus czekoladowy z  wiśniami
Krem brulle z truskawkami
Mini ptysie z sosem karmelowym

Zapraszamy!

Cena do 15.12.2023 – 499 zł za osobę

Cena po 15.12.2023 – 549 zł za osobę

(.)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%