Poczuj się jak prawdziwy VIP, baw się w kameralnym gronie i przywitaj Nowy Rok w wyjątkowym miejscu! Plaża, morze, molo i rozgwieżdżone niebo to otoczenie pięknie urządzonego lokalu M15.
Gości witamy suto zastawionym stołem i gorącymi przebojami ostatnich dekad. Wieczór rozpoczynamy welcome drinkiem i wykwintną 3-daniową kolację serwowaną. (Do wyboru menu tradycyjne i wegańskie - o swoim wyborze poinformuj nas mailowo: marketing@m15.sopot.pl). Przez całą noc dostępny jest bogaty bufet i doskonale zaopatrzony bar. W cenie nielimitowane napoje bezalkoholowe oraz butelka wina lub wódki na parę. O dobrą zabawę zadba DJ Jay Jay a o komfort Gości miła i zaangażowana obsługa. Czekamy na Was!
Bawimy się w godzinach 20.00 - 3.00
MENU
Przystawka zimna
Tacos z selera z grzybami, pikantną wołowiną z olejem szczypiorkowym
Zupa
Rosół z królewski na trzech rodzajach mięsa gęsina, cielęcina i wołowina z raviolo z Żółtkiem, warzywami julien
Danie główne
Filet żabnicy z masłem szpikowym, polentą koperkową, pieczonymi warzywami i sosem koperkowym demi glas
Bufet zimny
Dynia pieczona z orzechami
Vol au vent z pastą słonecznikową i kiełkami
Tortilla z humusem i warzywami i sosem teryaki
Śledź po gdańsku z konfiturą malinową i maślanym briosch
Matjas holenderski z sałatką grzybową z ziemniakiem pieczonym
Pescaccio z ośmiornicy z dresingiem kaparowym i rukolą
Karczek pieczony z czosnkiem i rozmarynem
Pate z kaczki z konfiturą cebulową
Tatar z polędwicy wołowej na grzance z piklami
Rolada z boczku długo pieczona z chrzanem
Wątróbką gęsia w boczku z śliwką i sosem wiśniowym
Selekcja sałat z kozim serem owocami suszonymi i dresingiem malinowym
Sałatka z zielonej soczewicy z owocami morza
Selekcja sosów i dresingów
selekcja pikli
Bufet ciepły
Zupa śledziowa z pulkami i koperkiem
Cielęcina duszona z grzybami w sosie rozmarynowym
Dorsz pieczony z boczkiem w sosie maślanym
Kaczka pieczona z jabłkami w sosie wiśniowym
Kotleciki z kaszy orkiszowej z konfiturą pomidorową
Ziemniaki pieczone z masłem i rozmarynem
Gnochi z pesto pokrzywowym
Pieczone warzywa sezonowe z ziołami
Bufet słodki
Panna cotta z sosem malinowym
Krem brulle z sosem karmelowym
Mus czekoladowy z wiśniami
Brownie wegańskie z owocami
Menu Wegańskie
Przystawka
Grillowany arbuz marynowany z chilli kolendrą i orzechami
Zupa
Rosół warzywny z ravioli z kalarepy z kremowym serkiem
Danie główne
Stek z bakłażana z polentą rozmarynową sałatką z granatem i sosem demi glass warzywnym
Napoje
Nielimitowane napoje bezalkoholowe
Kieliszek prosecco na przywitanie
butelka wódki lub wina 9do wyboru) na parę
Cena za osobę to 499 zł, można dokonać zakupu bezpośrednio w restauracji poprzez Blik (proszę o telefon do restauracji) lub przelew tradycyjny numer konta i dane do przelewu -
Esentra sp. z o.o.
al. Niepodległości 799 a
81-810 Sopot
29 1140 2004 0000 3602 8212 6375
- a także na kupbilecik.pl
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz