Zamknij

Sylwester w restauracji M15

11:51, 12.12.2022 . Aktualizacja: 10:05, 17.11.2023
Skomentuj

Poczuj się jak prawdziwy VIP, baw się w kameralnym gronie i przywitaj Nowy Rok w wyjątkowym miejscu! Plaża, morze, molo i rozgwieżdżone niebo to otoczenie pięknie urządzonego lokalu M15.

Gości witamy suto zastawionym stołem i gorącymi przebojami ostatnich dekad. Wieczór rozpoczynamy welcome drinkiem i wykwintną 3-daniową kolację serwowaną. (Do wyboru menu tradycyjne i wegańskie - o swoim wyborze poinformuj nas mailowo: [email protected]). Przez całą noc dostępny jest bogaty bufet i doskonale zaopatrzony bar. W cenie nielimitowane napoje bezalkoholowe oraz butelka wina lub wódki na parę. O dobrą zabawę zadba DJ Jay Jay a o komfort Gości miła i zaangażowana obsługa. Czekamy na Was!
Bawimy się w godzinach 20.00 - 3.00

MENU

Przystawka zimna

Tacos z selera z grzybami,  pikantną wołowiną z olejem szczypiorkowym

Zupa

Rosół z królewski na trzech rodzajach mięsa gęsina, cielęcina i wołowina  z raviolo z Żółtkiem, warzywami julien

Danie główne

Filet żabnicy z masłem szpikowym, polentą koperkową, pieczonymi warzywami  i sosem koperkowym demi glas

Bufet zimny

Dynia pieczona z orzechami
Vol au vent z pastą słonecznikową i kiełkami
Tortilla z humusem i warzywami i sosem teryaki
Śledź po gdańsku z konfiturą malinową i maślanym briosch
Matjas holenderski z sałatką grzybową z ziemniakiem pieczonym
Pescaccio z ośmiornicy z dresingiem kaparowym i rukolą
Karczek pieczony z czosnkiem i rozmarynem
Pate z kaczki z konfiturą cebulową
Tatar z polędwicy wołowej na grzance z piklami
Rolada z boczku długo pieczona z chrzanem
Wątróbką gęsia w boczku z śliwką i sosem wiśniowym
Selekcja sałat z kozim serem owocami suszonymi i dresingiem malinowym
Sałatka z zielonej soczewicy z owocami morza
Selekcja sosów i dresingów
selekcja pikli

Bufet ciepły

Zupa śledziowa z pulkami  i koperkiem
Cielęcina duszona z grzybami w sosie rozmarynowym
Dorsz pieczony z boczkiem w sosie maślanym
Kaczka pieczona z jabłkami  w sosie wiśniowym
Kotleciki z kaszy orkiszowej z konfiturą pomidorową
Ziemniaki pieczone z masłem i rozmarynem
Gnochi z pesto pokrzywowym
Pieczone warzywa sezonowe z ziołami 
Bufet słodki
Panna cotta z sosem malinowym
Krem brulle z sosem karmelowym
Mus czekoladowy z wiśniami
Brownie wegańskie z owocami

Menu Wegańskie

Przystawka

Grillowany arbuz marynowany z chilli kolendrą i orzechami

Zupa

Rosół warzywny z ravioli z kalarepy z kremowym serkiem

Danie główne

Stek z bakłażana z polentą rozmarynową sałatką z granatem i sosem demi glass warzywnym

Napoje

Nielimitowane napoje bezalkoholowe

Kieliszek prosecco na przywitanie

butelka wódki lub wina 9do wyboru) na parę

Cena za osobę to 499 zł, można dokonać zakupu bezpośrednio w restauracji poprzez Blik (proszę o telefon do restauracji)  lub przelew tradycyjny numer konta i dane do przelewu -

Esentra sp. z o.o.

al. Niepodległości 799 a

81-810 Sopot

29 1140 2004 0000 3602 8212 6375

- a także na kupbilecik.pl

https://kbq.pl/84679

 

(.)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%