Konferencja "Made for Restaurant" wraca do Sopotu. Uczestnicy spotkają się w Hotelu Radisson Blu, aby dyskutować o przyszłości branży HORECA. To wyjątkowa okazja, by poszerzyć swoją wiedzę, zdobyć praktyczne "insights" i przyjrzeć się najnowszym trendom.
Tegoroczne spotkanie, które odbędzie się 18 listopada 2025 roku, poświęcono koncepcji "INTERNAL POWER". Organizatorzy stawiają na przekonanie, że długoterminowa siła i rozwój restauracji tkwią w jej wewnętrznych zasobach. To oznacza, że kluczem do sukcesu nie są zewnętrzne dekoracje czy chwilowe trendy, lecz strategia, zespół, wartości, pochodzenie i technologia. Konferencja ma dostarczyć pakiet merytoryczny o nazwie FAST GROWING, skupiony na skutecznym i dynamicznym rozwoju w gastronomii.
Gościem specjalnym tegorocznej edycji będzie Charles Spence, profesor z Oksfordu i światowej sławy naukowiec. Autor książek "Gastrofizyka" i "Digital Dining" omówi wpływ innowacji i nowych technologii na doświadczenia związane z jedzeniem. To szansa, aby poznać globalne zasady, które można z powodzeniem zaadaptować na polskim rynku. Aleksandra Gerlach zaprezentuje je podczas SHOW Kulinarnego, które stworzy z szefami kuchni.
Raport ma pomóc przedsiębiorcom w planowaniu działań w branży HORECA na rok 2026. Oprócz tego, w programie zaplanowano nominacje dla TOP 10 Restauratorów w kategorii Evergreen. Konferencja to dynamiczny i interaktywny event dla ambitnych managerów, szefów kuchni i restauratorów. Tematyka obejmuje także zmiany pokoleniowe, uwarunkowania polityczne i bariery, które polscy przedsiębiorcy muszą pokonywać.
Konferencja "Made for Restaurant" po raz trzeci gości w Sopocie. Edycja 2025 stawia na koncepcję "INTERNAL POWER" i pakiet FAST GROWING. Przedsiębiorcy branży HORECA zyskają wiedzę, która ułatwi im skuteczne działanie w 2026 roku. Wydarzenie objął Patronatem Honorowym Prezydentki Miasta Sopotu.
Więcej informacji: kliknij i sprawdź.
[ZT]36172[/ZT]
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz