Modern Food&Wine obchodzi swoje pierwsze urodziny. Z tej okazji sopocka restauracja znajdująca się przy Placu Zdrojowym 2b przygotowała liczne atrakcje. Jak przekonują restauratorzy, to ma być nie tylko weekend pełen pysznego wina i jedzenia, ale także doskonała okazja do tego, aby wesprzeć Hospicjum im. św. Wawrzyńca w Gdyni.
Na gości będzie czekać kieliszek prosecco. Z kolei przy stoliku amuse-bouche rozpoczynający kulinarne wrażenia. Do dyspozycji gości będą dania z karty lub z przygotowanego specjalnie na tę okazję set menu. Restauratorzy przygotowali dla klientów również mały prezent-niespodziankę.
10% utargu z obu dni oraz wszystkie uzbierane napiwki obsługa Modern Food&Wine przekaże na Hospicjum im. św. Wawrzyńca w Gdyni.
- Jedzcie i pijcie w szczytnym celu i zapełnijcie nasze skarbonki po brzegi! - zachęcają organizatorzy akcji.
muzyka na żywo Dave Kowalski
konkurs, w którym do wygrania będą vouchery o wartości 250 zł/każdy, do wykorzystania w naszej restauracji
kieliszek prosecco dla wszystkich gości
amuse-bouche do każdego zamówienia
3-daniowe autorskie set menu szefa kuchni Patryka Pollaka
promocyjne ceny na wybrane wina
prezent-niespodzianka
W niedzielę na gości będzie czekał także urodziny tort. Osoby zainteresowane weekendowymi wydarzeniami w Modern Food&Wine mogą również spróbować swoich sił w urodzinowym konkursie.
Więcej informacji: Modern Food&Wine - facebook.
?
[ZT]3706[/ZT]
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz