Znany sopocki restaurator Gaweł Czajka zaskoczył widzów czwartkowego odcinka programu śniadaniowego "Dzień Dobry TVN" swoimi umiejętnościami kulinarnymi. Właściciel sopockiej restauracji "Cały Gaweł" przygotował wyjątkowe dania z jesiennych warzyw i owoców, które zachwyciły zarówno prowadzących w studiu, jak i widzów przed telewizorami.
Wielu fanów Gawła Czajki wyczekiwało tego momentu z niecierpliwością. Już wcześniej kucharz zdradził na swoim instagramowym profilu, że będzie miał okazję zaprezentować swoje umiejętności kulinarne na szklanym ekranie. Podczas przygotowań do programu wyznał, że choć to jego debiut, jeśli chodzi o gotowanie na wizji, to z lekkim stresem postanowił podjąć się tego wyzwania. Na swoim profilu napisał: "Lekki stres chowam do kieszeni, biorę na warsztat skarby tej jesieni. Widzimy się około 8:08, 8:59, 10:10 i 11:14. Trzymajcie kciuki".
Gaweł Czajka zaskoczył nie tylko swoją umiejętnością prezentacji potraw, ale przede wszystkim kreatywnymi i smacznymi przepisami. Na antenie "Dzień Dobry TVN" przygotował burratę, wegańską jaglankę z aromatycznymi dodatkami, fetę, a także makaron z serem camembert. Jego podejście do gotowania jest pełne pasji i zaangażowania, co można było zauważyć na ekranie.
Chociaż występ w programie Dzień Dobry TVN był debiutem Gawła Czajki w roli telewizyjnego kucharza, nie był to jego pierwszy występ przed kamerami. W marcu 2021 roku kucharz pojawił się w telewizji w ramach programu Dzień Dobry TVN, gdzie prezentował swoje mieszkanie po remoncie.
Wszystkich zainteresowanych przepisami i kulinarnymi inspiracjami Gawła Czajki zachęcamy do odwiedzenia strony programu "Dzień Dobry TVN" oraz zapraszamy na jego instagramowy profil pod nazwą gawe_l. To doskonała okazja, aby poznać tajniki jego kuchni i sprawić, że jesienne dni staną się smaczne i pełne aromatu.
[ZT]18816[/ZT]
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz