Spotkania stacjonarne powróciły do hotelu Sheraton w Sopocie. O tym, co przygotowano dla gości, ponownie przekonaliśmy się wczoraj wieczorem. Na stołach znalazły się włoskie specjały, a wyjątkowy nastrój dopełniała grana na żywo muzyka.
Sopocki Sheraton zorganizował klimatyczne przyjęcie dla swoich kluczowych klientów i mediów. To wydarzenie z cyklu Marriott International Road Show - serii spotkań, które od września zeszłego roku odbywają się w hotelach sieci w całej Polsce.
W Sopocie mieliśmy okazję uczestniczyć we włoskim wieczorze, takim jakie hotel organizuje co tydzień w piątek dla gości hotelowych i miłośników kuchni śródziemnomorskiej z Trójmiasta. Było wybornie - spróbowaliśmy doskonałej pasty frutti di mare podawanej z tak zwanej live station, mięs, ryb i owoców w wielu postaciach, wybitnych deserów i serów.
O miłą atmosferę zadbał saksofonista Felipe Alvarado, a gości witał zespół sprzedaży hotelu kierowany przez Renatę Mojsa-Ossowską i nową dyrektor generalną sopockiego Sheratona Catalinę Susan.
Hotel zaprasza na włoskie wieczory co piątek w godz. 18:00-22:30. Rezerwacji można dokonać, dzwoniąc na nr tel. 58 767 10 60 lub pisząc maila: [email protected].
[ZT]5464[/ZT]
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz