Zamknij

Co zmieniło się w Sopocie po sezonie? Sprawdzamy nowinki w kurorcie [WIDEO]

18:51, 24.09.2025

Sezon się skończył, a na sopockiej scenie gastronomicznej nastąpiły spore zmiany.

Co nowego w kurorcie?

  • Fedde Restauracja Polska, czyli restauracja polska - ul. Boh. Monte Cassino 36/2. Zastąpiła dawną restaurację Bene.
  • PrenzLauer Kebab, czyli kebab kebab gemuse w stylu berlińskim - ul. Grunwaldzka 22. Wcześniej w tym miejscu: Bunny Handroll.
  • Ryba u Kucharzy - ul. Boh. Monte Cassino 60. Wcześniej w tym miejscu: Sopothai i U Kucharzy Adam Gessler.
  • Samudra - restauracja indyjska Sopot, kuchnia indyjska - ul. Dworcowa 7. Wcześniej w tym miejscu: Made in Napoli.
  • Polska Kiełbasa SOPOT u Szymona Czerwińskiego po sezonie zmieniła tryb pracy na jesienny i możecie tu zjeść tylko od piątku do niedzieli!

Jeżeli mieliście okazję testować już któryś z tych nowych sopockich lokali, to koniecznie podzielcie się opinią w komentarzu! 

facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze
Jeżeli przypadkowo znalazłeś się w tym video, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz