Sezon się skończył, a na sopockiej scenie gastronomicznej nastąpiły spore zmiany.
Co nowego w kurorcie?
- Fedde Restauracja Polska, czyli restauracja polska - ul. Boh. Monte Cassino 36/2. Zastąpiła dawną restaurację Bene.
- PrenzLauer Kebab, czyli kebab kebab gemuse w stylu berlińskim - ul. Grunwaldzka 22. Wcześniej w tym miejscu: Bunny Handroll.
- Ryba u Kucharzy - ul. Boh. Monte Cassino 60. Wcześniej w tym miejscu: Sopothai i U Kucharzy Adam Gessler.
- Samudra - restauracja indyjska Sopot, kuchnia indyjska - ul. Dworcowa 7. Wcześniej w tym miejscu: Made in Napoli.
- Polska Kiełbasa SOPOT u Szymona Czerwińskiego po sezonie zmieniła tryb pracy na jesienny i możecie tu zjeść tylko od piątku do niedzieli!
Jeżeli mieliście okazję testować już któryś z tych nowych sopockich lokali, to koniecznie podzielcie się opinią w komentarzu!
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz