Poczuj magię minionych czasów podczas wyjątkowych niedzielnych obiadów w legendarnym Grand Hotelu w Sopocie!
Już 26 maja rozpoczyna się ekskluzywny cykl wydarzeń, które przeniosą Cię w fascynującą podróż przez historię kulinarną hotelu. Doświadcz niezapomnianych chwil w otoczeniu luksusu i elegancji, delektując się wykwintnymi daniami inspirowanymi autentycznymi przepisami z kart menu Grand Hotelu.
Pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni Tomasza Iwańcy, odbędziesz kulinarną retrospekcję sięgającą aż lat 40. XX wieku. Każdy kęs będzie niczym odkrywanie tajemnic przeszłości, a każdy smak – podróżą w czasie.
Menu na 26 maja:
Oprócz wyśmienitego jedzenia, na uczestników czekają również inne atrakcje:
Cena: 250 PLN od osoby (w cenie dania, aperitif i tematyczne napoje). Posiadacze Karty Sopockiej mogą liczyć na 10% zniżki.
Więcej informacji i rezerwacja miejsc: kliknij i sprawdź.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz