Zamknij

niedziela, 21.04, godz. godz. 13.00

Hotel Rezydent Sopot, pl. Konstytucji 3 Maja 3

Bilety: 120 zł

Zapraszamy do spędzenia Świąt Wielkanocnych w rodzinnym gronie w Restauracji "Pasjami...", przy specjalnej świątecznej odsłonie Bufetów Niedzielnych (tym razem wyjątkowo również w Lany Poniedziałek).

 
W programie:

    Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
    Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00

Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.
Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 60 zł, od 9 lat - 120 zł
 
MENU
Niedziela, 21 kwietnia
 
Bufet zimny:
Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszka i dressingiem musztardowym.
Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.

Zupa:
Żur z białą kiełbasą i borowikami.

Bufet gorący:
Pieczony sandacz  w sosie cytrynowym z siekanym koprem.
Eskalopki z indyka w sosie estragonowym.
Pieczeń wołowa z sosem własnym.
Puree ziemniaczane aromatyzowane truflą.
Palona kasza gryczana z młodą cebulką i pietruszką.
Marchew karmelizowana z miodem i pomarańczami.

Desery:
Sernik wiedeński z czekoladą.
Babka piaskowa z cukrem lawendowym.
Mazurek z powidłami.
Krojone owoce.

Napoje:
Kawa, herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób
Cena: 120 zł / os
 
MENU
Poniedziałek, 22 kwietnia

Bufet zimny:
Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszką i dressingiem musztardowym.
Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.

Zupa:
Żur z białą kiełbasą i borowikami.

Bufet gorący:
Smażony łosoś w sosie porowym.
Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym.
Mostek wołowy podany z gruszkowym demi-glace.
Ziemniaki w mundurkach z tymiankiem.
Kaszotto z brunatną pieczarką.
Fasola szparagowa z groszkiem cukrowym i masłem cytrynowym.

Desery:
Babka piaskowa w czekoladzie
Sernik z cynamonem i rodzynkami.
Tarta czekoladowo-chałwowa.
Mazurki marcepanowe.

Napoje:
Kawa, herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób
Cena: 120 zł / os

Rezerwacja: tel. 58 55 55 845 / 904, restauracja@hotelrezydent.com.pl


niedziela26 maja

poniedziałek27 maja

wtorek28 maja

środa29 maja

czwartek30 maja

piątek31 maja

sobota1 czerwca

niedziela2 czerwca

czwartek6 czerwca

piątek7 czerwca

niedziela9 czerwca

czwartek13 czerwca

piątek14 czerwca

czwartek20 czerwca

piątek21 czerwca

czwartek27 czerwca

piątek28 czerwca
© esopot.pl | Prawa zastrzeżone