Zamknij

Dziś, 17.04

6oC3oC

Jutro, 18.04

6oC2oC

Pojutrze, 19.04

5oC2oC

O tym się mówi
Sponsorem działu jest
reo
Konsolidacja kredytów 2023 - porównywarka Bankier
Gazetki promocyjne na blix.pl
gazetka lidl gazetka kaufland gazetka aldi gazetka auchan
Dzisiaj, 17.04godz. 17:30 Historie z kuchni: tagliatelle, rigatoni, papardelle, czyli pasta i basta-5727

Historie z kuchni: tagliatelle, rigatoni, papardelle, czyli pasta i basta

Sopoteka Sopot, Tadeusza Kościuszki 14 (Sopot Centrum, II piętro)

Jak powstała pizza, skąd wzięły się pierogi, czy zrazy to polska potrawa, kto wymyślił makaron i czy fasolka po bretońsku faktycznie pochodzi z Bretanii? O tym i o wielu innych "smacznych" tematach, o wielkich kucharzach, słynnych restauracjach i kultowych potrawach opowie Sławomir Walkowski w cyklu "Historie z kuchni". Tytuł trzeciego wykładu to "Tagliatelle, rigatoni,...
Bilety: Wstęp wolny

Obserwuj esopot.pl
na Facebooku

esopot.pl

75 799 osób obserwuje to

esopot.pl na Facebooku